PDA

View Full Version : Radeon HD 4890



iRobot
10-25-2009, 08:37 AM
Just purchased and installed in my computer ... works great, huge fan on this beast and for $200 not a bad price

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150438

I have only one problem I use dual monitors and when I am in game the other one just blanks out .. I think it is a driver issue... with Nvida card and drivers I never had that issue.

Camarada Candiotti
10-25-2009, 10:59 AM
what OS are you running robot?? try to go to the AMD website and download the drivers from there .. sometimes the ones in the cd are sucky ones xD ....

kakashi
10-25-2009, 03:28 PM
i have 4870 and got like 230 fps max on the server lol

optimusprime
10-25-2009, 03:44 PM
i got the 4850 . the only problem on nuke with the sky lights. u need to set dx level 81 to fix

kakashi
10-26-2009, 02:07 PM
i have the same problem opti sky light is brutal on 4870 ... do i just type "dx level 81" in consol? and sky light wont be as blight?

Scar_-
10-26-2009, 04:33 PM
change it on start up properties for css

optimusprime
10-26-2009, 06:52 PM
1. open up steam
2. right click on counter strike , right click and select properties
3. set launch options
4. copy and paste this -dxlevel 81


you will be able to see better on nuke. but u sacrifice some of the graphics